söndag 20 juli 2014

Varför klaga ?

Nu äntligen har vi fått sommar  ja den som uteblev i juni  ja han visade sig när barnen hade skolavsluning samt konfirmation. Men efter det gick han och gömde sig igen  och han glömde bort midsommarhelgen som var regnig och kall.
Men nu har han kommit ur sitt ide och det med råge. Ja det är varmt  men det är skönt  och många liter vatten går det åt. Tänk då dom som har farit utomlands nu som till Turkiet och Spanien  dom har det ännu varmare än vi .
Oc för det lilla gäng som snart far till Spanien är det bara och vänja sig. Ja flickor vi har inte långt kvar nu  och det skall bli så underbart och få en veckas semester med trevligt sällskap. ;:)
Var förresten i stan igår (medans pojkarna tränade) och köpte solskydd på Åhlens och fick då en strandväska på köpet om jag köpte två Loreal produkter.

Denna väska blir perfekt på stranden i Torreviejja i slutet på augusti..

3 kommentarer:

  1. Den blir ju helt perfekt ju! Tur att du kan öva lite på värmen nu då, för i slutet av augusti lär det vara bra varmt här...
    :-)

    SvaraRadera
  2. Solskydd är viktiga grejor och du lär behöva det när du kommer till Spanien!

    SvaraRadera
  3. Jag skulle inte drömma om att resa till Medelhavsområdet så här års. För det första, så är det högsäsong och trångt och för det andra så tål jag inte hettan. Den är stark nog här hemma just nu. Vi har sparat oss till i september, för då är det eftersäsong och inte så stor trängsel och lagom värme. Vattnet är uppvärmt då, så det är skönt att bada.

    Bra att du har skaffat dej solskydd, för det är verkligen viktigt. Tur alltså att semestern blir lite senare än nu.

    Kram/Gilla

    SvaraRadera